Xbox One topic V2

Door Martinspire op zondag 20 oktober 2013 16:25 - Reacties (15)
Categorie: Xbox One, Views: 3.797

Het nieuwe topic van de Xbox One is geopend en deze voegt weer veel informatie toe aan de vorige versie.

Je kunt hem hier bekijken: http://gathering.tweakers.net/forum/list_message/41074302

Allereerst is de opmaak veranderd. Het vorige topic had nog weinig opmaak bij de tekst en veel overbodige tabellen en lijntjes. Dit is aangepast en geoptimaliseerd.

Verder is er een groot hoofdstuk bijgekomen over de console zelf. De specs waren al geupdate, maar er was nog weinig informatie over de console zelf te vinden. Dit is enorm uitgebreid en heeft aardig wat tijd gekost om goed te krijgen. De toevoeging van afbeeldingen en filmpjes binnen dit hoofdstuk, geeft het geheel bovendien een wat frisser uiterlijk.

Informatie over de release en importeren is ook toegevoegd. Sinds de console is uitgesteld, was er nog niet veel duidelijke informatie over hoe men aan een console kan komen. Deze 2 hoofdstukken moeten de lezer meer informatie bieden.

Ook de lijst met games is geupdate en de FAQ is helemaal vernieuwd.

Als laatste is er ook een inhoudsopgave toegevoegd (met sublijsten om een betere verdeling te weergeven).

Al met al heeft het aardig wat tijd en moeite gekost om deze nieuwe topicstart te bewerkstelligen. Haakontje heeft een begin gemaakt met de nieuwe opmaak en ik ben voornamelijk verantwoordelijk geweest voor de tekst en inhoudt. Haakontje is helaas wel gestopt met het bijhouden waardoor ik er momenteel alleen mee bezig ben, maar het resultaat mag er wat mij betreft wel zijn.

Tuurlijk zijn er nog wel wat punten die in de toekomst worden aangepakt of toegevoegd. Allereerst is er nog geen apart hoofdstukje met Media. Ook de veelgestelde vragen moet nog worden uitgebreid en mogelijk wil ik nog wat gaan toevoegen over de lanceringen zelf. En het release-info met importeren wil ik nog gaan verbeteren om het geheel toch nog wat duidelijker te maken.

En ik wil nog een koppeling gaan maken met een klein CMSje waar games en info aan toe wordt gevoegd om sommige inhoud wat gemakkelijker bij te kunnen werken. Zo wil ik de games in een database gaan zetten om daar uiteindelijk een lijst mee te genereren die ik dan vervolgens in de TS kan plakken. En de inhoudsopgave moet nog even wat mooier worden gemaakt.

Als er nog vragen of opmerkingen zijn kun je die hieronder neerzetten of je kunt me een PM sturen.

BF4 Console Topic Online

Door Martinspire op donderdag 3 oktober 2013 15:59 - Reacties (3)
Categorie: BF4, Views: 3.102

Je kunt hem hier aanschouwen: [Multi] Battlefield 4 Console Topic

Bevat overigens ook meer info over de game zelf (dus meer dan in het huidige BF4 algemene topic). Weet niet of DanielWW2 nog iets gaat overnemen (Gok van wel) maar vind hem wel mooi zo.

Verder als er nog vragen of opmerkingen zijn kan dat hieronder worden neergezet of via een PM worden ingestuurd.

Wat vinden we ervan?

Battlefield 4 Console topic bijna af

Door Martinspire op donderdag 3 oktober 2013 14:52 - Reacties (2)
Categorie: BF4, Views: 2.718

Het nieuwe topic voor de consoleversies van Battlefield 4 is bijna af en komt zo online.
Mocht je vragen of opmerkingen hebben, dan kun je die hier postten (of straks bij de post over het online gooien van de TS)

GTA topicstart online

Door Martinspire op maandag 16 september 2013 15:25 - Reacties (4)
Categorie: GTA 5, Views: 3.606

Zoals je kunt zien in het nieuwe gta topic, is deze nu ook eindelijk af:
[Multi]Grand Theft Auto V - deel 2

Reacties kunnen uiteraard hieronder worden gezet of via PM.

Als je nog ideeën hebt dan hoor ik het graag. Mocht je een foutje zien dan natuurlijk ook :)

GTA Topicstart

Door Martinspire op maandag 16 september 2013 11:15 - Reacties (7)
Categorie: GTA 5, Views: 3.848

Momenteel ben ik hard bezig met het afmaken van de openingspost van het nieuwe GTA 5 topic. Hierin komt veel meer informatie te staan over de game met daarbij ook een mooie layout waar je als fan vanalles in kunt vinden.

Ik verwacht dat de post later vandaag online gaat. Heb de tekst voor zover mogelijk af, maar moet nog even headers en BBCode toevoegen.

Voor vragen of opmerkingen kun je op dit bericht reageren of via een PM!

Hier nog een vraag waar ik momenteel nog mee worstel:
  • Hoeveel spoilers mogen er in een topicstart zitten? Denk hierbij aan verhaal, spelomgeving, karakters, gameplay, etc. Of moet het grotendeels tussen spoiler-tags? (wat imo erg lelijk is)